Οπτική και φωνητική ειδοποίηση διοδίων
-
- Απλό μέλος
Re: Οπτική και φωνητική ειδοποίηση διοδίων
καλημέρα.Σχετικά για το πρόβλημα που ειχα παραπάνω λύθηκε κατα το ήμιση.Δηλαδή στο μενου του igo luna δεν ειχα ενεργοποιημενο,κατι με διοδια.παρολα αυτά ενώ γινετε εκφωνιση διοδιων,δεν γινετε εκφωνιση του κοστους.παρόλο που έχω ενεργοπιημένο την εκφώνιση κόστους.Δεν ξερω τί φταίει ,η κάποιο αρχειο πειραχτηκε τι να πώ.

- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Όνομα: Γιώργος
- Επικοινωνία:
Καλημέρα.
Η ειδοποίηση διοδίων έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί με τα παρεχόμενα από το παρόν forum.
Προτίνω να ρωτήσεις αυτόν που έφτιαξε/τροποποίησε το skin που χρησιμοποιείς.
Αν δεν βρεις λύση, πες μου τι ακριβώς χρησιμοποιείς να το δω.
Στείλε μου με pm τα σχετικά links.
Η ειδοποίηση διοδίων έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί με τα παρεχόμενα από το παρόν forum.
Προτίνω να ρωτήσεις αυτόν που έφτιαξε/τροποποίησε το skin που χρησιμοποιείς.
Αν δεν βρεις λύση, πες μου τι ακριβώς χρησιμοποιείς να το δω.
Στείλε μου με pm τα σχετικά links.
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Το πρώτο post ενημερώθηκε με νέα αρχεία με τις από 1/1/2025 ισχύουσες τιμές.
Καλή χρονιά. Έφτιαξα ένα spreadsheet που νομίζω θα βοηθήσει στις αλλαγές των τιμών.
Ανοίξτε το εδώ.
Στην δεύτερη στήλη βάζουμε τις νέες τιμές. Αν θέλουμε επεξεργαζόμαστε το κείμενο της εκφώνησης στην τρίτη στήλη. Στην στήλη D απλά βάζουμε το όνομα στα Αγγλικά για να to τραβήξουν οι στήλες F,G.
Στις επόμενες στήλες έχουμε έτοιμα τα πάντα για να μπουν με αντιγραφή/επικόλληση στο sys.txt (E,F) και στο Dictionary.lang (G)
Για να προσθέσουμε νέους σταθμούς, προσθέτουμε στις B,C,D ό,τι θέλουμε. Στις στήλες E,F,G κάνουμε απλά αντιγραφή της φόρμουλας του προηγούμενου κελιού και θα συμπληρωθούν όλα μόνα τους.
Ανοίξτε το εδώ.
Στην δεύτερη στήλη βάζουμε τις νέες τιμές. Αν θέλουμε επεξεργαζόμαστε το κείμενο της εκφώνησης στην τρίτη στήλη. Στην στήλη D απλά βάζουμε το όνομα στα Αγγλικά για να to τραβήξουν οι στήλες F,G.
Στις επόμενες στήλες έχουμε έτοιμα τα πάντα για να μπουν με αντιγραφή/επικόλληση στο sys.txt (E,F) και στο Dictionary.lang (G)
Για να προσθέσουμε νέους σταθμούς, προσθέτουμε στις B,C,D ό,τι θέλουμε. Στις στήλες E,F,G κάνουμε απλά αντιγραφή της φόρμουλας του προηγούμενου κελιού και θα συμπληρωθούν όλα μόνα τους.
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.
Πολύ καλό το αρχείο σου.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολλά άτομα θα κάνουν την ίδια δουλειά και καθένας για τον εαυτό του.
Η πρότασή μου είναι να ενημερώνεις εσύ το αρχείο εφόσον κι εσύ ενδιαφέρεσαι για τις εν λόγω ειδοποιήσεις, και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι απλά να παίρνουν τα δεδομένα.
Προαιρετικά μπορείς να συμπεριλάβεις και τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων.
Αν χρειαστείς βοήθεια σ' αυτό μου λες.
Πολύ καλό το αρχείο σου.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολλά άτομα θα κάνουν την ίδια δουλειά και καθένας για τον εαυτό του.
Η πρότασή μου είναι να ενημερώνεις εσύ το αρχείο εφόσον κι εσύ ενδιαφέρεσαι για τις εν λόγω ειδοποιήσεις, και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι απλά να παίρνουν τα δεδομένα.
Προαιρετικά μπορείς να συμπεριλάβεις και τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων.
Αν χρειαστείς βοήθεια σ' αυτό μου λες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης