Φορητά Ραντάρ Ταχύτητας
-
- Νέο μέλος
- Όνομα: Takis
Φορητά Ραντάρ Ταχύτητας
Υπαρχουν poi για Φορητά Ραντάρ Ταχύτητα ? Σκεφτομαι την αγορα του rider 550 αλλα μονο ενημερωση για καμερες ταχυτητας διαβασα οτι υπαρχει απο την εταιρια
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Όνομα: Γιώργος
- Επικοινωνία:
Re: Φορητά Ραντάρ Ταχύτητας
Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Φορητά ραντάρ και γενικότερα pois δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα για το TomTom μιας και δεν έχουμε το λογισμικό για δοκιμές.
Τι μπορείς να κάνεις:
1. Κατέβασε τα pois που σε ενδιαφέρουν από το http://pois.4gps.gr σε μορφή asc (Mio ή Navigon).
2. Με το PoiEdit μετέτρεψε το αρχείο asc σε ov2.
3. Αντέγραψε τα αρχεία στην κατάλληλη θέση στη συσκευή και κάνε τις σχετικές ρυθμίσεις.
Κάνε τη δοκιμή και αν θέλεις μας ενημερώνεις ώστε να το συμπεριλάβουμε στο pois.4gps.gr.
Φορητά ραντάρ και γενικότερα pois δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα για το TomTom μιας και δεν έχουμε το λογισμικό για δοκιμές.
Τι μπορείς να κάνεις:
1. Κατέβασε τα pois που σε ενδιαφέρουν από το http://pois.4gps.gr σε μορφή asc (Mio ή Navigon).
2. Με το PoiEdit μετέτρεψε το αρχείο asc σε ov2.
3. Αντέγραψε τα αρχεία στην κατάλληλη θέση στη συσκευή και κάνε τις σχετικές ρυθμίσεις.
Κάνε τη δοκιμή και αν θέλεις μας ενημερώνεις ώστε να το συμπεριλάβουμε στο pois.4gps.gr.
- nitso
- Αρχάριο μέλος
- Όνομα: Νίκος
- Επικοινωνία:
τη μετατροπη των χρησιμων των κατηγοριων απο GarminEn(GPS) σε TomTom(ov2) την εκανα με online εργαλειο. Δουλευει μια χαρα.
Χρησιμοποιησα της GarminEn γιατι το μηχανακι μου υποστηριζει λατινικους χαρακτηρες μονο δυστυχως.
Το link της εφαρμογης Extra POI Edit βρισκεται εδω https://www.gps-data-team.com/convert/
...και καλως σας ξαναβρηκα!
Χρησιμοποιησα της GarminEn γιατι το μηχανακι μου υποστηριζει λατινικους χαρακτηρες μονο δυστυχως.
Το link της εφαρμογης Extra POI Edit βρισκεται εδω https://www.gps-data-team.com/convert/
...και καλως σας ξαναβρηκα!
Renault Megane III LM Navi android 10
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Καλημέρα Νίκο και καλωσήρθες στην παρέα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Να υποθέσω ότι για συσκευές που υποστηρίζουν Ελληνικούς χαρακτήρες οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο Garmin - gpx (Ελληνικά).
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Να υποθέσω ότι για συσκευές που υποστηρίζουν Ελληνικούς χαρακτήρες οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο Garmin - gpx (Ελληνικά).
Καλησπέρα,
μετά από πολλά χρόνια – περισσότερα από 20... – το πιστό μου Destinator «απεβίωσε» και αντικαταστάθηκε με TomTom Start 62.
Ξέρει κάποιος εάν μπορώ να μεταφέρω τα pois που έχω αποθηκευμένα στο νέο μου παιχνίδι;
Αν ναι, πώς;
Στην κάρτα του Destinator είναι σε dat.
Εάν τα μετατρέψω σε ov2 ποια είναι η κατάλληλη θέση για να τα αντιγράψω στο TomTom;
μετά από πολλά χρόνια – περισσότερα από 20... – το πιστό μου Destinator «απεβίωσε» και αντικαταστάθηκε με TomTom Start 62.
Ξέρει κάποιος εάν μπορώ να μεταφέρω τα pois που έχω αποθηκευμένα στο νέο μου παιχνίδι;
Αν ναι, πώς;
Στην κάρτα του Destinator είναι σε dat.
Εάν τα μετατρέψω σε ov2 ποια είναι η κατάλληλη θέση για να τα αντιγράψω στο TomTom;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας!
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα.
Δεν έχω το TomTom και δεν μπορώ να σου δώσω λεπτομερείς οδηγίες.
Κάπου πρέπει να υπάρχει φάκελος My Places ή Οι τοποθεσίες μου.
Σ' αυτό το φάκελο πρέπει να μπουν τα αρχεία .ov2 και τα εικονίδια.
Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ ή στο εγχειρίδιο χρήσης (υπάρχει σχετική αναφορά).
Δεν έχω το TomTom και δεν μπορώ να σου δώσω λεπτομερείς οδηγίες.
Κάπου πρέπει να υπάρχει φάκελος My Places ή Οι τοποθεσίες μου.
Σ' αυτό το φάκελο πρέπει να μπουν τα αρχεία .ov2 και τα εικονίδια.
Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ ή στο εγχειρίδιο χρήσης (υπάρχει σχετική αναφορά).
Ευχαριστώ πολύ.
Θα προσπαθήσω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Θα προσπαθήσω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Καλημέρα,
συνδέθηκα στο https://mydrive.tomtom.com/el_gr/#mode= ... 0,-0+ver=3 και μετά... ΟΛΑ έγιναν εύκολα.
Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι οι ονομασίες των σημείων εμφανίζονται με "κινέζικα".
Αλλά κι αυτό θα το λύσουμε...
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
συνδέθηκα στο https://mydrive.tomtom.com/el_gr/#mode= ... 0,-0+ver=3 και μετά... ΟΛΑ έγιναν εύκολα.
Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι οι ονομασίες των σημείων εμφανίζονται με "κινέζικα".
Αλλά κι αυτό θα το λύσουμε...
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Για τα ...κινέζικα, σημαίνει ότι ή η συσκευή δεν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες ή τα αρχεία δεν έχουν τη σωστή κωδικοποίηση (το πιο πιθανό).
Πες μου τη διαδικασία που έκανες από την αρχή να το δω.
Αν χρησιμοποίησες δικά σου αρχεία ανέβασε ένα εδώ εφόσον δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.
Πες μου τη διαδικασία που έκανες από την αρχή να το δω.
Αν χρησιμοποίησες δικά σου αρχεία ανέβασε ένα εδώ εφόσον δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.
Η συσκευή έχει Ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι ενέργειές μου:
1) Μετέτρεψα τα αρχεία .dat του Destinator σε αρχεία TomTom Binary(*.ov2) χρησιμοποιώντας το Poi Edit.
2) Αντέγραψα τα νέα αρχεία στην συσκευή με το MyDrive.
Αυτά.
Δεν ξέρω να ανεβάσω αρχεία στο forum...
Υ.Γ.: Κοιτώντας τα pois στον φάκελο του Destinator συνειδητοποίησα ότι τα περισσότερα - σχεδόν όλα - έχουν μόνο "ιστορική" αξία και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά.
Οπότε, αν είναι κάτι απλό... εντάξει να το κάνουμε, αν πρόκειται να ταλαιπωρηθούμε ώρες... άστο.
Όπως και να 'χει ευχαριστώ και πάλι.
Οι ενέργειές μου:
1) Μετέτρεψα τα αρχεία .dat του Destinator σε αρχεία TomTom Binary(*.ov2) χρησιμοποιώντας το Poi Edit.
2) Αντέγραψα τα νέα αρχεία στην συσκευή με το MyDrive.
Αυτά.
Δεν ξέρω να ανεβάσω αρχεία στο forum...
Υ.Γ.: Κοιτώντας τα pois στον φάκελο του Destinator συνειδητοποίησα ότι τα περισσότερα - σχεδόν όλα - έχουν μόνο "ιστορική" αξία και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά.
Οπότε, αν είναι κάτι απλό... εντάξει να το κάνουμε, αν πρόκειται να ταλαιπωρηθούμε ώρες... άστο.
Όπως και να 'χει ευχαριστώ και πάλι.
- gtsoukn
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Αν σου είναι εύκολο δοκίμασε το παρακάτω και πες μου.
- Συνημμένα
-
- TomTom_EL_ov2_test_4GPS.zip
- (60.14 KiB) Μεταφορτώθηκε 246 φορές
Προέκυψαν έκτακτες υποχρεώσεις και θα το κάνω αύριο.
Συγνώμη για την καθυστέρηση.
Συγνώμη για την καθυστέρηση.